Gizlilik Politikası

XPEERY MÜHENDİSLİK ANONİM ŞİRKETİ

XPEERYMED.COM AYDINLATMA METNİ

Xpeery Mühendislik A.Ş. olarak Siz değerli kullanıcılarımızı hakkında ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu açısından bilgilendirmek istiyoruz.

https://www.xpeerymed.com/ şeklindeki internet adresinden ulaşabileceğiniz İnternet Sitesi’nin Veri Sorumlusu, Adalet Mahallesi, Manas Bulvarı Folkart Towers No: 39/3107 Bayraklı/İZMİR adresinde yerleşik Xpeery Mühendislik Anonim Şirketi’dir.

  1. Sitenin “İletişim” kısmında yer alan ve gerek kimliğinizin bilinebilmesi ve gerekse Siz Değerli Kullanıcılarımıza cevap verilebilmesi amacıyla istenen Adınız, soyadınız, e-posta adresiniz ve kendi takdirinize göre dolduracağınız mesajınızın konusu ve mesajınız kısmında bizzat Sizin tarafınızdan verilecek diğer kişisel veriler,
  2. “Abone Olun” kısmında yer alan ve tamamen kendi arzunuza göre bildirilecek ve Veri Sorumlusu olarak Şirketimizce ticari iletişim ve bilgilendirme notları vs. gönderilmesi amacıyla kullanılabilecek e-posta adresiniz.

Kişisel verileriniz, Xpeery tarafından yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile danışmanlar ve denetim firmalarına, kanuni yükümlülüklerin yerine getirilmesi amacıyla aktarılabilecektir.

Xpeery kişisel verilerinizi üyelik ve site kullanımı esnasında otomatik yollar ile ve açık rızanıza dayalı olarak toplamaktadır.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 11. maddesinde sayılan haklarınızdan yararlanmak istemeniz durumunda, Veri Sorumlusu olarak Xpeery Mühendislik Anonim Şirketi’ne başvurabilirsiniz. Bu başvuru için Başvuru Formu’nu kullanabilirsiniz.

İnternet sitemize ilişkin çerezler hakkında Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.

XPEERY MÜHENDİSLİK ANONİM ŞİRKETİ

 XPEERYMED ÇEREZ (COOKIE) POLİTİKASI

Veri Sorumlusu sıfatına da sahip Xpeery Mühendislik A.Ş. olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili yükümlülüklerimiz kapsamında, Siz Değerli Kullanıcılarımızı Xpeerymed.com internet sitemizde kullandığımız çerezler hakkında bilgilendirmek istiyoruz.

Aşağıda ilettiğimiz bilgiler dışında bilgi edinmek ihtiyacında olur iseniz, ofis@xpeery.com e-posta adresi aracılığı ile Şirketimize ulaşabilirsiniz.

Çerez Politikamız, Gizlilik Politikamızın bir parçasını oluşturur.

Çerez (Cookie) Nedir?

Günümüzde neredeyse her web sitesi çerez kullanmaktadır. Size daha iyi, hızlı ve güvenli bir deneyim sağlamak için, çoğu internet sitesi gibi biz de çerezler kullanıyoruz.

Çerez, bir web sitesini ziyaret ettiğinizde cihazınıza (örneğin; bilgisayar veya cep telefonu) depolanan küçük bir metin dosyasıdır. Çerezler, bir web sitesini ilk ziyaretiniz sırasında tarayıcınız aracılığıyla cihazınıza depolanabilirler. Aynı siteyi aynı cihazla tekrar ziyaret ettiğinizde tarayıcınız cihazınızda site adına kayıtlı bir çerez olup olmadığını kontrol eder. Eğer kayıt var ise, kaydın içindeki veriyi ziyaret etmekte olduğunuz web sitesine iletir. Bu sayede web sitesi, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğinizi anlar ve size iletilecek içeriği de ona göre tayin eder.

Çerezler Neden Kullanılır?

Bazı çerezler, daha önceki ziyaretlerinizde kullandığınız tercihlerin web sitesi tarafından hatırlanmasını sağlayarak, sonraki ziyaretlerinizin çok daha kullanıcı dostu ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmasını sağlar.

Ayrıca, web sitesinde bulunan üçüncü taraflara ait linkler, bu üçüncü taraflara ait gizlilik politikalarına tabi olmakla birlikte, gizlilik uygulamalarına ait sorumluluk xpeerymed.com’a ait olmamaktadır ve bu bağlamda ilgili link kapsamındaki site ziyaret edildiğinde ilgili siteye ait gizlilik politikasının okunması önerilmektedir.

Çerez Türleri

Ana kullanım amacı kullanıcılara kolaylık sağlamak olan çerezler, temel olarak 4 ana grupta toplanmaktadır:

Oturum Çerezleri: Internet sayfaları arasında bilgi taşınması ve kullanıcı tarafından girilen bilgilerin sistemsel olarak hatırlanması gibi çeşitli özelliklerden faydalanmaya olanak sağlayan çerezlerdir ve internet sitesine ait fonksiyonların düzgün bir şekilde işleyebilmesi için gereklidir. Bunlar zorunlu çerezler arasında kabul edilmektedir.

Performans Çerezleri: Sayfaların ziyaret edilme frekansı, olası hata iletileri, kullanıcıların ilgili sayfada harcadıkları toplam zaman ile birlikte siteyi kullanım desenleri konularında bilgi toplayan çerezlerdir ve internet sitesinin performansını arttırma amacıyla kullanılmaktadır. Bunlar zorunlu çerezler arasında kabul edilmektedir.

Fonksiyonel Çerezler: Kullanıcıya kolaylık sağlanması amacıyla önceden seçili olan seçeneklerin hatırlatılmasını sağlayan çerezlerdir ve internet sitesi kapsamında kullanıcılara gelişmiş Internet özellikleri sağlanmasını hedeflemektedir. Bunlar zorunlu olmayan çerezler arasında kabul edilmektedir.

Reklam ve Üçüncü Taraf Çerezleri: Üçüncü taraf tedarikçilere ait çerezlerdir ve internet sitesindeki bazı fonksiyonların kullanımına ve reklam takibinin yapılmasına olanak sağlamaktadır. Bunlar zorunlu olmayan çerezler arasında kabul edilmektedir.

Çerezlerin Kullanım Amaçları

Xpeerymed.com internet sitesinde kullanılmakta olan çerezlere ait kullanım amaçları aşağıdaki gibidir:

Güvenlik amaçlı kullanımlar:  Xpeerymed.com, sistemlerinin idaresi ve güvenliğinin sağlanması amacıyla, bu sitedeki fonksiyonlardan yararlanmayı sağlayan veyahut düzensiz davranışları tespit eden çerezler kullanabilmektedir. Bunlar zorunlu çerezler arasında kabul edilmektedir.

İşlevselliğe yönelik kullanımlar:  Xpeerymed.com, sistemlerinin kullanımını kolaylaştırmak ve kullanıcı özelinde kullanım özellikleri sağlamak amacıyla, kullanıcıların bilgilerini ve geçmiş seçimlerini hatırlatan çerezler kullanabilmektedir. Bunlar zorunlu olmayan çerezler arasında kabul edilmektedir.

Performansa yönelik kullanımlar:  Xpeerymed.com, sistemlerinin performansının artırılması ve ölçülmesi amacıyla, gönderilen iletilerle olan etkileşimi ve kullanıcı davranışlarını değerlendiren ve analiz eden çerezler kullanabilmektedir. Bunlar zorunlu olmayan çerezler arasında kabul edilmektedir.

Reklam amaçlı kullanımlar:  Xpeerymed.com, kendine veya üçüncü taraflara ait sistemlerin üzerinden kullanıcıların ilgi alanları kapsamında reklam ve benzeri içeriklerin iletilmesi amacıyla, bu reklamların etkinliğini ölçen veya tıklanma durumunu analiz eden çerezler kullanabilmektedir. Bunlar zorunlu olmayan çerezler arasında kabul edilmektedir.

Xpeerymed.com İnternet Sitesinde Kullanılan çerezler:

Çerez Adı İlgili Taraf Amacı Süresi Durumu
_ga_5135DD2K4K

 

Google Analitik 2 yıl Zorunlu Olmayan
_ga

 

Google Analitik 2 yıl

 

Zorunlu Olmayan
cookielawinfo-checkbox-necessary

 

Açık rıza (onay) takibi

 

1 yıl Zorunlu
cookielawinfo-checkbox-functional

 

Açık rıza (onay takibi

 

1 yıl Zorunlu
cookielawinfo-checkbox-performance Açık rıza (onay takibi

 

1 yıl Zorunlu
cookielawinfo-checkbox-analytics Açık rıza (onay takibi

 

1 yıl Zorunlu
cookielawinfo-checkbox-others Açık rıza (onay takibi

 

1 yıl Zorunlu
viewed_cookie_policy

 

Çerez açık rıza (Onay) takibi 1 yıl

 

Zorunlu

Üçüncü taraf satıcı olarak Google, sitemizde reklam yayınlamak için çerezlerden yararlanır. Bu çerezlerini kullanarak kullanıcılarınıza, sitenize ve İnternet’teki diğer sitelere yaptıkları ziyaretlere dayalı reklamlar sunar. Google reklam ve içerik ağı gizlilik politikasını ziyaret ederek DART çerezinin kullanılmasını engelleyebilirsiniz.

Google Web sitemizi ziyaret ettiği zamanlarda reklam hizmeti vermek için üçüncü taraf reklam şirketlerini kullanmaktadır. Söz konusu şirketler, bu sitelere ve diğer web sitelerine yaptığınız ziyaretlerden elde ettikleri (adınız, adresiniz, e-posta adresiniz veya telefon numaranız dışındaki) bilgileri ilginizi çekecek ürün ve hizmetlerin reklamını size göstermek için kullanabilir. Bu uygulama hakkında bilgi edinmek için ve söz konusu bilgilerin bu şirketler tarafından kullanılmasını engellemek üzere seçeneklerinizin neler olduğunu öğrenmek ve daha fazla bilgi için NAI Self-Regulatory principles for publishers (PDF) belgesinin A Eki’nden yararlanabilirsiniz.

Çerezleri Kontrol Etme ve Silme

Çerezlerin kullanımına ilişkin tercihlerinizi değiştirmek ya da çerezleri engellemek veya silmek için tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeniz yeterlidir. Birçok tarayıcı çerezleri kontrol edebilmeniz için size çerezleri kabul etme veya reddetme, yalnızca belirli türdeki çerezleri kabul etme ya da bir web sitesi cihazınıza çerez depolamayı talep ettiğinde tarayıcı tarafından uyarılma seçeneği sunar. Aynı zamanda daha önce tarayıcınıza kaydedilmiş çerezlerin silinmesi de mümkündür. Çerezleri kontrol edilmesine veya silinmesine ilişkin işlemler kullandığınız tarayıcıya göre değişebilmektedir. Bazı popüler tarayıcıların çerezlere izin verme ya da çerezleri engelleme veya silme talimatlarına aşağıdaki linklerden ulaşılması mümkündür.

Çerezlerin nasıl yönetileceği ve silineceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için şu adresi ziyaret edin: wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Çerez kullanım seçiminin değiştirilmesine ait yöntem, tarayıcı tipine bağlı olarak değişmekte olup, ilgili hizmet sağlayıcıdan dilendiği zaman öğrenilebilmektedir.

Çerez politikalarının güncellemeleri aynı şekilde duyurulacaktır.

Bu politikanın en son güncellendiği tarih: 01/01/2022

XPEERY MÜHENDİSLİK ANONİM ŞİRKETİ

İLGİLİ KİŞİ BAŞVURU FORMU 

  1. Başvuru Hakkına İlişkin Genel Bilgilendirme

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“6698 sayılı Kanun”) 11. maddesi uyarınca veri sahibi olarak XPEERY MÜHENDİSLİK ANONİM ŞİRKETİ’ye (“Şirket”) başvurarak aşağıda yer verilen taleplerde bulunabilirsiniz:

  1. Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerinizin işlenme amacı ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Kişisel verilerinizin yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenme,
  5. Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  6. 6698 sayılı Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerinizin silinmesini, yok edilmesini veya anonim hale getirilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  7. İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  8. Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

Şirketimiz 6698 sayılı Kanun’un 13. maddesine dayanarak başvurunuzu talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz (30) gün içinde sonuçlandıracaktır.

  1. Başvuru Yöntemi

Yukarıda bahsedilen haklarınız kapsamındaki taleplerinizi 6698 sayılı Kanun’un 13. maddesi ile Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’in 5. maddesi gereğince; yazılı olarak veya kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da önceden Şirketimize bildirmiş olduğunuz ve sistemimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinizi kullanmak suretiyle Şirketimize iletebilirsiniz. Ancak “İlgili Kişi” sıfatıyla yapılacak başvuru esnasında, yazılı başvuru kanallarına ilişkin aşağıdaki açıklamalara dikkat edilmesi gerekmektedir.

BAŞVURU YÖNTEMİ

 

Yazılı Olarak Başvuru Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) Yoluyla Sistemimizde Bulunan Elektronik Posta Adresi ile Başvuru
BAŞVURU ADRESİ

 

Adalet Mahallesi, Manas Bulvarı Folkart Towers No: 39/3107 Bayraklı/İZMİR  

 

ofis@xpeery.com
BAŞVURUDA GÖSTERİLECEK BİLGİ

 

Zarfın/tebligatın üzerine “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Bilgi Talebi” yazınız. E-posta’nın konu kısmına “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Bilgi Talebi” yazınız. E-posta’nın konu kısmına “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Bilgi Talebi” yazınız.
  1. Kimlik ve İletişim Bilgileriniz

Yukarıda bahsedilen mevzuat hükümleri nedeniyle, Sizinle iletişime geçebilmemiz ve kimliğinizi doğrulayabilmemiz için aşağıdaki alanları lütfen doldurunuz.

Ad-Soyadı

 

:
T.C. Kimlik Numarası /

(Diğer Ülke Vatandaşları için Pasaport Numarası veya Kimlik Numarası)

 

:
Tebligata Esas Adresi

 

:
Cep Telefonu

 

:
Telefon Numarası :
Faks Numarası :

 

E-posta Adresi

 

:
Bilgilerinize daha hızlı ulaşabilmemizi sağlamak üzere Şirketimizle İlişkiniz : Müşteri İş Ortağı
Çalışan Diğer
  1. Talebin Konusu

Lütfen, Kişisel verilerinize ilişkin talebinizi aşağıda açıkça yazınız ve talebinize ilişkin bilgi ve belgeleri başvuruya ekleyiniz.

Bu başvuruda ilettiğim bilgi ve belgelerimin doğru ve güncel olduğunu, Şirketinizin başvurumu sonuçlandırabilmek için gerekli göreceği hallerde ilave bilgi talep edebileceğini ve ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kurul tarafından belirlenen tarifedeki ücreti ödemem gerekebileceği hususunda aydınlatıldığımı beyan ve taahhüt ederim. Başvurumun sonucuna ilişkin cevabın, yukarıda bildirdiğim:

  • Posta adresime gönderilmesini istiyorum.
  • Elektronik posta adresime gönderilmesini istiyorum.
  • Faks numarama gönderilmesini istiyorum.

İlgili Kişinin

Adı Soyadı                 :

Başvuru Tarihi         :

İmzası                        :

 

İlgili Kişi Başvuru Formu için tıklayınız

XPEERY MÜHENDİSLİK ANONİM ŞİRKETİ

TİCARİ ELEKTRONİK İLETİ İZNİ AYDINLATMA VE ONAY METNİ

Size internet sitemiz veya Şirketimiz hakkındaki gelişmelerden haberdar edebilmek, mal ve hizmetlerimizi tanıtmak veya pazarlamak amaçları ile elektronik posta göndermek için izninizi istiyoruz.

İzin vermek için elektronik posta adresinizi, belirtilen alana kayıt edebilirsiniz.

İzninizi dilediğiniz an geri çekebilirsiniz. Bunun için şirketimize eletronik posta veya başka bir yolla başvurmanız yeterli olacaktır.

Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası

Xpeery Mühendislik A.Ş. olarak Siz değerli kullanıcılarımızı xpeerymed.com isimli internet sitesi hakkında ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu açısından bilgilendirmek istiyoruz.

https://www.xpeerymed.com şeklindeki internet adresinden ulaşabileceğiniz İnternet Sitesi’nin Veri Sorumlusu, Adalet Mahallesi, Manas Bulvarı Folkart Towers No: 39/3107 Bayraklı/İZMİR adresinde yerleşik Xpeery Mühendislik Anonim Şirketi’dir.

Bu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası;

  1. Xpeery Mühendislik A.Ş.’nin online alışveriş platformu olan xpeerymed.com/shopun ne tür kişisel veriler topladığını,
  2. Bu kişisel verilerin nasıl kullanıldığını,
  3. xpeerymed.com’un kişisel verileri kimlerle paylaşabileceğini,
  4. xpeerymed.com’un işlediği kişisel verilerin üzerindeki Kullanıcı haklarının neler olduğunu ve bu hakları nasıl kullanabileceğini açıklamaktadır.

xpeerymed.com (Bundan sonra “İnternet Sitesi” olarak anılacaktır.) ve Xpeery Mühendislik A.Ş., Kullanıcıların gizliliğini korumak ve kullanılan teknolojik altyapıdan en üst seviyede yararlanması ile güvenliğin sağlanabilmesi amacıyla çeşitli gizlilik ilkeleri belirlemiştir.

Xpeerymed.com İnternet Sitesi ve Xpeery Mühendislik A.Ş. müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel verileri (isim, yaş, adres, telefon, e-posta vb.) talep edebilir. Kişisel veriler, kişi adı-soyadı, unvanı, adresi, telefon numarası, e-posta adresi gibi kullanıcıyı tanımlamaya ve iletişim kurmaya yönelik her türlü bilgidir. İnternet Sitesi’ne kayıt yaptırıp sipariş verebilmek için bazı ticari / kurumsal bilgilerle birlikte, kişisel verilerin de paylaşılması gerekmektedir. İnternet Sitesi’nin veri tabanında toplanan bu bilgiler, hizmetin ifası ve/veya daha iyi hizmet sunulması için kampanya çalışmalarında ve/veya müşteri profillerine yönelik özel promosyon oluşturma, fatura teslimatı gibi faaliyetlerde kullanılmaktadır. İnternet Sitesi üzerindeki faaliyetlerde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca, Kullanıcılar’a ait kişisel veriler, mevzuatta öngörülen usul ve esaslara uygun olarak İnternet Sitesi üzerinden sağlanan hizmetlerin verilebilmesi için bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olarak, ayrıca sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması nedeniyle açık rızanıza gerek bulunmaksızın, İnternet Sitesi’nin sahibi olan Xpeery Mühendislik A.Ş. tarafından işlenmektedir.

Kullanıcıların IP adresleri İnternet Sitesi’ni yönetmek, Kullanıcıları, Kullanıcıların alışveriş sepetlerini tanımak ve açık demografik bilgilerini toplamak için kullanılabilir.

İnternet Sitesi, Kullanıcılar’dan topladığı bilgileri, ilgili Kullanıcı’nın haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, yukarıda bahsedilenler dışındaki üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

İnternet Sitesi, Kullanıcılar’a ait e-posta adresleri ve üyelik formları ile talep ettiği kişisel bilgilerin haricinde, Kullanıcılar’ın İnternet Sitesi’ni kullanımı
sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlayabilir. Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, İnternet Sitesi
müşterilerine daha özel ve etkin bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla, İnternet Sitesi ve  Xpeery Mühendislik A.Ş.  iş ortakları ile
paylaşılabilmektedir.

Kullanıcı bilgileri, ancak usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki mevzuat hükümleri gereğince, resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanmakta veya paylaşılmaktadır.
Kullanıcılar’ın İnternet Sitesi’ne girdiği tüm bilgiler sadece Kullanıcı tarafından değiştirilebilmektedir. Bu kapsamda, İnternet Sitesi’ne üye olurken
verilmiş olan kişisel bilgiler kayıt olduktan sonra değiştirebilir, yanlışlıkları düzeltebilir ve gerekli düzenlemeler yapılarak iletişim
bilgilerinin ve tercihlerin doğru, eksiksiz ve güncel olması sağlanabilir.

İnternet Sitesi üzerinden verilecek siparişler için Kullanıcı’lardan bir ödeme şekli seçmeleri istenecektir. Kullanıcı tarafından her ne ödeme yöntemi seçilirse seçilsin, kredi kartı bilgileri İnternet Sitesi ve/veya Xpeery Mühendislik A.Ş. tarafından sunucularda tutulmamaktadır. Bu kapsamda, ödemeye yönelik tüm işlemlerin İnternet Sitesi üzerinden banka ve ilgili Kullanıcı bilgisayarı arasında ve doğrudan gerçekleşmesi sağlanmaktadır. İnternet Sitesi üzerinden satın alma işlemi gerçekleştirdiğinde, işlemi gerçekleştirmek için İnternet Sitesi üzerinden paylaşılan kişisel bilgiler, kart bilgileri ve benzeri bilgiler, işlemin
gerçekleştirilebilmesi için gerekli olan üçüncü kişiler (bankalar, kredi kartı şirketleri vb.) ile paylaşılabilir. Kişisel bilgilerin tamamı veya bir kısmı
da, satın alınan ürünün gönderilebilmesi için kargo firması ile paylaşılabilir.

Kişisel veriler ayrıca İnternet Sitesi’nin kullanımını geliştirmek, hizmetleri, içeriği ve reklamları tasarlamak, sunmak amacıyla ve müşteri iletişimini geliştirmek için denetim, veri analizi ve araştırma gibi amaçlarla kullanılabilir. Kişisel verilerin çalışanlarla veya üçüncü kişiler ile satın alınan siparişin iletilme aşamalarının
herhangi birinde paylaşılabileceği gibi sipariş hakkındaki mesajlar, kurallar, koşullar ve politikalardaki değişiklikler gibi önemli uyarıları göndermek için
kullanılabilecektir. Herhangi bir bireyle doğrudan ilişkisi olmayan veriler niteliğindeki kişisel olmayan bilgiler de toplanabilmektedir. Kişisel olmayan
bilgiler herhangi bir amaç için toplanılabilir, aktarılabilir, kullanılabilir ve açıklanabilir. Örneğin siparişler ile ilgili ödeme şekli, sipariş detayları,
sipariş tutarı, kullanılan indirim kuponları gibi bilgiler kişisel olmayan bilgilerdir. Bu bilgiler, Xpeery Mühendislik A.Ş. çalışanları ile veya ilgili üçüncü taraflarla siparişin iletilme aşamalarından herhangi birinde paylaşılabilir veya İnternet Sitesi kullanım analizinde ve desteğinde kullanılabilir.

İnternet Sitesi’nden ve  Xpeery Mühendislik A.Ş.  tarafından sağlanan hizmetlerden müşteri faaliyetlerine ilişkin bilgiler toplanabilmektedir. İnternet Sitesi’nde dolaşılan sayfalar, tıklanan buton ve bağlantılara ilişkin navigasyon ve tıklama bilgileri, IP bilgileri, kullanım süreleri müşteri faaliyetlerine örnek olarak gösterilebilir. Bu bilgiler bir araya getirilerek müşterilere daha faydalı bilgiler sağlamak ve analiz için kullanılabilir. İşbu Gizlilik Politikası bakımından kişisel olmayan bilgi olarak değerlendirilmeyen bu bilgiler, reklam ve pazarlama hizmetlerinde kullanabilecektir. İnternet Sitesi, kanunen daha uzun bir saklama süresi gerekmediği veya müsaade edilmediği sürece kişisel bilgileri işbu Gizlilik Politikası’nda belirtilen amaçları gerçekleştirmek için kanunen geçerli olan süre boyunca saklamaktadır.

İnternet Sitesi, çevrimiçi servisleri, interaktif uygulamaları, e-posta mesajları ve reklamları, çerezleri (cookie) ve diğer teknolojileri kullanabilir. Bu teknolojiler size en kaliteli hizmeti sağlamak, davranışlarınızı daha iyi anlamak ve hizmetlerimizi daha kolay sunmak amacıyla kullanılmaktadır. Çerezler ve diğer teknolojiler İnternet Sitesi’ni ziyaret ettiğiniz zaman kişisel bilgilerinizi anımsatır. Bununla amacımız size kullanım kolaylığı sağlamak, vermiş olduğunuz siparişlere ulaşabilmenizi sağlamak ve bir sonraki ziyaretinizde sizi ve kişisel
bilgilerinizi anımsayarak size daha özel bir hizmet sunabilmektir. Çerezleri bilgisayarınızdan dilediğiniz zaman silebilir ya da engelleyebilirsiniz.
Çerezler, kullanıcı davranışlarını anlamak, üyelerimizin İnternet Sitesi’nin hangi bölümlerini ziyaret ettiklerini göstermekte reklamların ve aramaların
etkinliğini ölçmektedir. Xpeery Mühendislik A.Ş bu bilgileri pazarlama ve reklam hizmetlerinde de kullanabilir.

İnternet Sitesi içeriğinde ve Xpeery Mühendislik A.Ş.’ ye ait olmayan başkaca internet sitelerine bağlantı veya referans yer alabilir. Eğer Kullanıcılar İnternet
Sitesi üzerinden başka bir kullanıcıyla ya da üçüncü tarafların bağlantılarını (link’lerini) kullanarak üçüncü kişilere ait internet siteleri ile bilgilerini
paylaşırlarsa, bu internet sitelerine sağlanacak bilgiler için farklı gizlilik politikaları geçerli olabilir. İnternet Sitesi ve Xpeery Mühendislik A.Ş., bu sitelerin içerikleri veya içerdikleri diğer bağlantılardan sorumlu değildir.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu m. 11 uyarınca Kullanıcılar, İnternet Sitesi’ne üye olmaları sebebiyle; kişisel verilerinin işlenip
işlenmediğini ve kişisel verilerinin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme ve bu konularda ofis@xpeery.com e-posta adresi vasıtası ile bilgi talep etme; kişisel verilerine ilişkin herhangi bir eksiklik veya
yanlışlık bulunması halinde bu yanlışlığın giderilmesini isteme; kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu durumun kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere de bildirilmesini talep etme haklarını haizdir.

Xpeery Mühendislik A.Ş., işbu gizlilik politikası hükümlerini, dilediği zaman İnternet Sitesi’nde yayınlamak suretiyle tek taraflı olarak değiştirebilir. Değiştirilen gizlilik politikası hükümleri, İnternet Sitesi’nde yayınlandığı tarihte yürürlüğe girer.

Privacy Policy